"Vendor Management" seminar

Kom og hør Indlæg fra erfarne ”vendor managers” og jurister, bl.a. Kirsten Mols (tidl. COOP), William Mentzel (Maersk Line), Evangelos Apostolou (SirionLabs)

Har du styr på dine leverandører? Eller styrer dine leverandører dig?

Får du realiseret den forventede værdi af dine eksterne samarbejdsrelationer? Eller er fornøjelsen på leverandørens side?

Har du identificeret dine strategiske partnere? Eller er leverandørerne en hindring for udvikling af din forretning?

Har du udfordringer på èt eller flere af disse områder, så kom og få opskriften på veje til hurtig forbedring af situationen og få ny inspiration til samarbejdet med dine partnere og leverandører.

Mio Management afholder Vendor Management Seminar hvor du kan få inspiration fra erfarne kolleger og netværke med peers.:

Tid:     

mandag d. 6. marts 2017
kl. 8-11.30
med efterfølgende let frokost

Sted:    

Mio Management
Skinderskovvej  10
2730 Herlev

På seminaret får du:

  • Indlæg fra erfarne ”vendor managers”, bl.a. Kirsten Mols (tidl. COOP), William Mentzel (Maersk)
  • Vurdering af din virksomheds vendor management modenhed sammenlignet med gennemsnittet for alle deltagere (kræver, at du på forhånd udfylder spørgeskema som udleveres ved tilmelding)
  • Mulighed for at netværke med ”peers”
  • Mulighed for medlemskab af ”Vendor Management Netværket”

 

VENDOR MANAGEMENT (VM) SEMINAR

AGENDA

 

08.00-08.15 Kaffe, velkomst og introduktion, Susan Helles

Susan Helles er partner hos Mio Management og arbejder især med forandringsledelse i forbindelse med større ændringer af forretningsprocesser i virksomheden. Hun er tidligere Principal i IBM, og konsulentchef hosCap Gemini. Susan har særlig interesse i brændpunktet mellem ITog forretningen, og har bl.a. arbejdet med automatisering af Vendor Management processer ved hjælp af Sirion. Susan er Master in Business Administration fra CBS.

08.15-08.45 Vendor Management Issues and Opportunities, Evangelos Apostolou

Evangelos Apostolou is President, EMEA at SirionLabs

Evangelos will discuss recent investigations on the maturity of Vendor Management disciplines in the industy, how much leakage is typically found in complex outsourcing contracts, and how to mitigate some of this leakage, by increase the maturity and automate where possible.

Indlægget vil være på engelsk.  

08.45-09.15 Hvorfor er Vendor Management vigtigt for Maersk Line?, William Menzel

William Menzel er Head of Supplier Relationship Management hos Maersk Line and responsible for Supplier Relationship Management in Maersk Line. 

William Menzel vil introducere den nyoprettede Supplier Relationship Management funktion hos Maersk Line, som han blev ansat for at etablere, og vil fortælle om hvad APMM forventer at få ud af denne funktion.

09.15-09.45 Hvad består Vendor Management af?

Kirsten Mols

Kirsten Mols er en meget erfaren og kompetent Vendor Manager, som har stor erfaring i at etablere og vedligeholde effektive kontrakter og relationer mellem IT leverandører og deres storkunder i Norden. Kirsten har arbejdet hos nogle af de største IT forbrugende virksomheder i Norden, herunder COOP, TDC, VP. Kirsten er desuden bl.a. Certified ITIL V3 Service Manager.

Kirsten vil fremlægge Mio's definition af Vendor Management som den disciplin der sikrer, at virksomheden kan

  • Kontrollere og styre omkostninger til eksterne partnere og leverandører
  • Drive partnere og leverandører til at levere den bedst mulige kvalitet
  • Vurdere og imødegå risici forbundet med anvendelse af eksterne partnere og leverandører

med det formål, at opnå maximal værdi af aftaler og kontrakter gennem hele aftalens livscyklus

09.45-10.00 Pause

10.00-10.45 Hvordan får man succes med Vendor Management? 

Morten Osted

Morten Osted er Partner i Mio Management med fokus på at hjælpe kunder med globalisering og outsourcing. Han er tidligere Partner hos IBM og har senest været landechef for den indiske outsourcingvirksomhed HCL Technologies. Han har i disse roller medvirket til at forhandle og indgå og levere på nogle af de store outsourcingaftaler i Norden. 

Hvad kræves for at komme i gang med Vendor Management? Morten vil introducere Mio's Vendor Management Maturity assessment, som deltagerne har mulighed for selv at afprøve. Den er udviklet i samarbejde med SirionLabs, som har nogle af de mest erfarne vendor management specialister i verden, og som leverer vendor management as a service til nogle af de største virksomheder i verden. 

10.45-11.30             Hvad får jeg ud af det?

Faciliteret af Susan Helles

Deltagerne vil dels diskutere og komme frem til hvad de og deres virksomheder vil kunne få  ud af at strukturere Vendor Management bedre, og dels hvad et fremtidigt netværk for Vendor Management skal kunne bibringe deltagerne og dem selv for at være interessant at deltage i.  

11.30-12.00             Networking og sandwich

 

Success i forretningen og outsourcing kan ikke adskilles i dag – outsourcing er ofte en forudsætning for at kunne konkurrere i en global verden. 

Vi kan se, at vore kunder står overfor en øget kompleksitet i sådanne outsourcing aftaler, som kræver, at man håndterer en række nye udfordringer i samarbejdet, hvis man vil udnytte fordelene ved globale kontrakter og partnerskaber samt sikre værditilvækst.

Vendor Management i komplekse outsourcing kontrakter bliver derfor stadig mere vigtig og involverer mange forskellige funktioner i organisationen. Det giver stor risiko for en ukoordineret indsats uden klare mål og med deraf følgende dårligere resultater og lav realiseret værdi.
 
Mange virksomheder overvejer derfor at etablere en central Vendor Management disciplin med bl.a. nye forretningsprocesser, mål og styring.

 
 

Venligst tilmeld dig nedenfor

Seminaret er gratis, men vi vil tillade os at fakturere et no-show gebyr på kr. 400.

For yderligere information, venligst ring til

Kirsten Mols +45 27 82 70 00
Susan Helles +45 28 44 00 77

Navn *
Navn
Skriv dit fornavn og efternavn